Sedat Peker Süleyman Soylu - Sedat Peker'in eşi Özge Peker'den polis baskını yorumu ... / İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum.

Sedat Peker Süleyman Soylu - Sedat Peker'in eşi Özge Peker'den polis baskını yorumu ... / İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum.. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon!#sedatpeker #süleymansoylu #raconherkese merhaba dostlar ben heros,20 yaşındayım ve ilköğretim matematik. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok. Koruma polisimi sen vermedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi? Soylu'nun kendisine koruma polisi verdiğini belirterek, sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? ifadelerini kullandı.

İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi. Sedat pekerin söylemiş oldukları yalan olmuş olsaydı, süleyman soylu beyefendi cevap verme gereği duymazdı, ama belliki sedat reis vurmuş ve vurduğu yerden sağlam acıtmış. Peker açıklamasının devamında, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Süleyman soylu tarafından hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı. Cenazede görüştük, ben yurtdışına kaçmadan, kaçmak demeyelim.

Bakan Soylu'dan Sedat Peker açıklaması - Son Dakika Haberleri
Bakan Soylu'dan Sedat Peker açıklaması - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
İçişleri bakanı süleyman soylu, suç örgütü lideri sedat peker'e seslenerek, ben adalete teslimim. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Sedat peker'in bu iddialarına süleyman soylu da sosyal medyadan cevap verdi. Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla. 'hakkımda soruşturma açıldığı bilgisini süleyman soylu verdi'. Peker, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Bir tweett atmış bana 'pislik mafya' demiş. Peker, bir arkadaş aradı dedi ki, 'süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura bakmasın.'

Sedat peker'in bu iddialarına süleyman soylu da sosyal medyadan cevap verdi.

Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi. Süleyman soylu 'dan sedat peker'e racon! Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Sedat peker genç fenerbahçeliler ile sahur programında bir araya geldi. Koruma polisimi sen vermedin mi? Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. dedi. Sedat peker, kripto para dolandırıcısı faruk fatih özer ile fotoğrafları ortaya çıkan süleyman soylu'nun öz yeğeni hasan berk işık hakkında da konuştu. Sosyal medya hesaplarim facebook.com/sedatpeker twitter.com/sedat_peker youtube.com/sedatpekerreis. İçişleri bakanı süleyman soylu, son günlerde sedat peker tarafından ortaya atılan iddialara ve bunlara dayanarak haber yapan gazeteciler için açıklamada. Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Sosyal medyadan sedat peker'le ilgili bir açıklama yayınlayan süleyman soylu, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. İçişleri bakanı süleyman soylu suç örgütü lideri sedat peker'in iftiralarına cevap verdi.

Bakan soylu da twitter hesabından bunlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in tartışma yaratan iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı. Peker, hakkında dosya hazırlandığı bilgisini kendisine bir cenazede süleyman soylu'nun verdiğini söylerken, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? diye konuştu. Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Koruma polisimi sen vermedin mi?

Sedat Peker'den yeni video: Süleyman Soylu
Sedat Peker'den yeni video: Süleyman Soylu from www.polemikhaber.com
Peker, soylu'nun kendisine benim i̇stanbul'da yetkim yok, orayı berat yönetiyor, her şeyi o sedat peker'in akrabası, bir cenazedeyiz, yollamış, aynı yerden sinyaller var. #sedatpeker #süleymansoylu #racon herkese merhaba dostlar ben heros sedatpeker, #beratalbayrak, #alaattinçakıcı, #süleymansoylu, #cenkçelik, #zaferçelik sedat peker ve berat albayrak. İçişleri bakanı süleyman soylu, suç örgütü lideri sedat peker'e seslenerek, ben adalete teslimim. Koruma polisimi sen vermedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi? diye sordu. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol ifadelerini kullandı. Ülkene gel, adalete teslim ol.

Peker, bir arkadaş aradı dedi ki, 'süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura bakmasın.'

Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Peker, çektiği videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında birtakım iddialarda bulunarak, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Soylu, mehmet ağar'ın açıklamalarına da yanıt verdi. Bakan soylu da twitter hesabından bunlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bu sefer i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında konuştu. Soylu ise peker'e çok sert bir dille yanıt verdi. Sedat peker'in videosunun ardından açıklama yapan soylu, 'hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım' dedi. Sedat peker genç fenerbahçeliler ile sahur programında bir araya geldi. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in suçlamalarının ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu'dan da açıklama geldi. Soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

Bizim temiz süleyman var, sayın i̇çişleri bakanımız. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok insanın canını acıttı. Soylu ise peker'e çok sert bir dille yanıt verdi. Sedat peker, kripto para dolandırıcısı faruk fatih özer ile fotoğrafları ortaya çıkan süleyman soylu'nun öz yeğeni hasan berk işık hakkında da konuştu. Soylu, mehmet ağar'ın açıklamalarına da yanıt verdi.

Süleyman Soylu şehit annesiyle arasında geçen diyaloğu ...
Süleyman Soylu şehit annesiyle arasında geçen diyaloğu ... from i12.haber7.net
Soylu şu ifadeleri kullandı, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Ondan önce de organize suç örgütü demişti. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok insanın canını acıttı. Soylu'nun kendisine koruma polisi verdiğini belirterek, sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? ifadelerini kullandı. Koruma polisimi sen vermedin mi? Bakan soylu, aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Bir arkadaş aradı dedi ki, süleyman bey'in üzerine çok geliyorlar, bir şeyler söyleyecek, arkadaş kusura. Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum.

İçişleri bakanı süleyman soylu, organize suç örgütü lideri sedat peker'in tartışma yaratan iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı.

Temiz süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı dedi. Sedat peker, kripto para dolandırıcısı faruk fatih özer ile fotoğrafları ortaya çıkan süleyman soylu'nun öz yeğeni hasan berk işık hakkında da konuştu. Peker, süleyman soylu, sen 'sedat peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi; Sedat peker, dördüncü videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu hedef aldı. Ülkene gel, adalete teslim ol. Ondan önce de organize suç örgütü demişti. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği. dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in iddialarının ardından, i̇ddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Sedat peker, sayın i̇çişleri bakanımız süleyman soylu, temiz süleyman, aslan süleyman. Sedat pekerin söylemiş oldukları yalan olmuş olsaydı, süleyman soylu beyefendi cevap verme gereği duymazdı, ama belliki sedat reis vurmuş ve vurduğu yerden sağlam acıtmış. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pek çok. Sedat peker genç fenerbahçeliler ile sahur programında bir araya geldi. Koruma polisimi sen vermedin mi?

Posting Komentar

0 Komentar